WEBINAR: Professzionális e-mail biztonság a FortiMail segítségével - gyakorlati webinár, a végén FastTrack certifikációval

Az e-mail egy kedvelt kézbesítési módszer a ransomware, az adathalász és az egyéb malware támadások esetén is. A 2018. évi Verizon jelentés szerint a (nem POS) rosszindulatú programok 49% -át rosszindulatú e-mailen keresztül telepítették. A FortiMail az inkumbens biztonságos e-mail átjárókat egy fejlett fenyegetésvédelemre szabott termékkel váltja fel. A FortiMail megvédi a felhasználókat és végül az adatokat a számítógépes fenyegetések széles skálájától: egyre növekvő mennyiségű nem kívánt spam, megtervezett adathalász és üzleti e-mail támadások, a ransomware és más rosszindulatú szoftverek gyorsuló változatai, a támadók egyre célzottabb támadásainak lehetőségei és még sok más. Ugyanakkor a FortiMail felhasználható minden típusú érzékeny adat védelmére, csökkentve a véletlen adatvesztés és/vagy a HIPAA, PCI, GDPR és egyéb előírások be nem tartásának kockázatát.

Ezen a webináron mindenki saját tesztlaborban szerezhet gyakorlati tapasztalatokat a szervezet védelme mellett az adathalászat, a spam, a rosszindulatú programok és az e-mailben továbbfejlesztett célzott támadások ellen. A webináriumot március 25-én, 9:00 órakor tartjuk.

ELŐADÓ

  • Zoltan KissSystem Engineer
    Fortinet

REGISZTRÁCIÓ

Dátum: Március 25-én, 2020
Idő: 9:00 - 11:00 am